Ez a zseniális ház 6 óra alatt felépül és csak 8 millió forintba kerül

Sokan álmodnak arról, hogy saját házat építtetnek. Sajnos a lakás és a házárak igen magasak és nem mindenkinek sikerül megvalósítania álmát. Ezért sok cég foglalkozik azzal, hogy innovatív módszerek segítségével sok ember számára elérhetővé tegye a saját házat.

Erre gondolt Renato Vidal is, aki megalkotta a M.A.Di-t, egy egyedi házat mely mindössze 10 millió forintba kerül ( a 26 nm-es változat) és csupán 6 óra kell ahhoz, hogy felépítsék. A lenti filmben láthatjuk, mennyire egyszerű a felépítése.

Ha a ház már áll, természetesen néhány hónap kell ahhoz, hogy teljesen lakhatóvá váljon. A házban van toalett, fürdőszoba, konyha és lépcső is.

A házból több méret létezik, a legkisebb 26 a legnagyobb 83 négyzetméteres (a legnagyobb ház kb. 22 millió forintba kerül). A cég elmagyarázta azt is, hogy a ház földrengésbiztos. Csak ki kell tölteni egy megrendelő formanyomtatvány és a házat 60 napon belül megküldik az adott címre.

Fontos, hogy a házat egy teljesen sík terepre állítsák fel. De ha már a szerkezetet felállították, már csak a berendezés lesz a feladat. Ez a ház ideális, ha valaki földrengés gyanús területen lakik. Japánban és Olaszországban igen népszerű ez a házfajta.

Ha ilyen házat veszünk, nincs gondunk a hónapokig elhúzódó építkezéssel. Ezt a házat órák alatt fel lehet állítani! Hihetetlen, milyen lehetőségeink vannak manapság. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal a Facebook-on!

Forrás: csodalatos.co


loading...